Linkovi

 

Kravata.hr - trgovina kravatama za sve prigode.

Naše kravate su ručno šivane, te ih možete pogledati na navedenom linku → http://www.kravata.hr/

Nudimo klasične, uske, široke i rubin kravate.

Veliki izbor različitih boja i dezena.

Jako povoljne cijene.

Našim kupcima garantiramo vrhunsku uslugu, sigurnu internet kupnju s dostavom na području cijele Hrvatske.

Kravata je dekorativni odjevni predmet oblika vrpce, koji se nosi oko vrata provučen ispod ovratnika košulje, izrađen od svile ili nekog drugog platna. Kravata, smatra se izvornim Hrvatskim  proizvodom, raširila se Europe u 17. stoljeću posredstvom hrvatskih vojnika u tridesetogodišnjem ratu, na kojima je postala prepoznatljiv modni detalj. Među prvima su je prihvatili Francuzii, pa u njihov jezik dolazi pod nazivom cravate, a kasnije i u druge europske jezike pod sličnim nazivima.

Od 18.listopada 2003. godine obilježava se Dan kravate

 

 

Tipla (posuđenica iz njemačkog Dübel ) je pričvrsni element u kojeg se mogu pričvrstiti vijcki na mjestima gdje bi bez njega bili nedjelotvorni.

Postoje različite vrste tipla koje imaju različite razine snage i koje se mogu koristiti na različitim vrstama podloga.

Za odabir vrste tiple presudna je podloga i njeno svojstvo: beton, zidane konstrukcije ili drugi građevinski materijali.

Fischer tipla je pogodno za beton, punu ciglu, puni silikantni blok, poro-gasni beton, perforirana cigla, šuplji silikatni blok, gipsane građevinske ploče, gipskartonske ploče, šuplji kameni blokovi od lakog betona, montažne deke od cigle, šuplje ploče od prednapregnutog betona, prirodni kamen, iveral ploče, pune gipsane ploče te puni blok od lakog betona.

Bogatu ponudi Tipli možete pogledati na navedenom linku → http://www.tipla.hr/

 

 

Bojler hr. je specijalizirana internet trgovina za prodaju bojlera. 
Nudimo Vam brzu i sigurnu kupnju električnih,plinskih te kombiniranih bojlera, termostate i ventilatore.
U našoj bogatoj ponudu imamo Ariston, Atlantic i Vaillant bojlere. 
Električni bojler ARISTON VELIS EVO ima pametne funkcije električnog bojlera Ariston Velis Evo • Dvostruka struktura spremnika i brzo grijanje.
Jedinstveni dizajn.Uvijek spreman za upotrebu.
Imamo i zidni električni bojler za grijanje vode izrađen od čelika, emajlirane unutrašnjosti i izoliran s poliuretanom visoke gustoće.

 

 

Papir.hr  je specijalizirana internet trgovina za prodaju fotokopirnog papira i drugog uredskog papira. 

Papir (grčki pápyros; biljka papirus) je materijal koji se upotrebljava za pisanje, crtanje, štampanje, pakovanje, itd. Proizvodi se uglavnom od drveta ili celuloze.

U gradu Zagrebu odvojeno skupljanje papira iz komunalnog otpada je započelo 1991. godine. Otpadni papir je vrijedna sirovina. 

 

 

 

Dunavox je jedan od najbrže rastućih brandova na svjetskom tržištu hladnjaka za vino.

Dunavox hladnjak za vino će se pobrinuti da svaka boca bude idealne temperature i uvijek spremna za otvaranje.

Tijekom proteklih godina Dunavox je postao važan faktor na tržištu hladnjaka za vino.

Čuvanje vina, osobito u kućnim uvjetima može biti naročito problematično, hladnjak za vino je praktičan i estetski dizajniran uređaj za čuvanje vina.

Dunavox u ponudi ima široku paletu hladnjaka, od modela za manji broj boca, do modela koji su namijenjeni za profesionalnu upotrebu i čuvanje u posebnim uvjetima. 

U našoj ponudi su samostojeći modeli kao i modeli za ugradnju u kuhinjske elemente.

U većini naših suvremenih modela upravljanje je elektroničko, police su na izvlačenje, standardnih su dimenzija, što je velika prednost prilikom ugradnje u element.

Naša ponuda sadrži i profesionalne modele s bravicom za zaključavanje namjenjeno za vinarije i ugostitelje.

 

Grijalice mogu biti ležeće, zidne ili stojeće. Ležeće i stojeće korisnik stavi na bilo koje mjesto u prostoru koji želi zagrijati, dok se zidne grijalice namjesti na zid.
Razlikuju se po jačini o čemu ovisi moć grijalice – od 100 do više od 1000 vata.

U ponudi imamo električne grijalice, električne radijatore, zidne grijalice, električne deke ..

 

Vijak.hr  (ponekad germanizam šaraf koja potječe od riječi Schraube ili vida od talijanskog vita) je strojni dio za rastavljivo spajanje dijelova ili za pretvaranje rotacijskoga gibanja (vrtnje) u translacijsko (pravocrtno kretanje). Valjkasta je oblika, a duž cijele vanjske strane ili njezina dijela oblikovan je narezanim ili utisnutim navojem, to jest spiralnim užljebljenjem, koje djeluje poput vješto izvedene kosine. Navoj se u obliku helikoidne linije ili uske plohe ravnomjernim nagibom ovija oko cilindričnog ili, rjeđe, blago stožnatog tijela i uspinje u smjeru kazaljke na satu (desni navoj) ili obrnuto (lijevi navoj).  Prema namjeni, navoji imaju različite oblike poprečna presjeka (trokutni, trapezni, pilasti i tako dalje), mogu biti jednovojni ili viševojni (dvovojni, trovojni), metrički ili colni (na primjer cijevni Whitwortrhov navoj). Karakteristične veličine navoja jesu kut profila, teorijska i nosiva dubina, korak i drugo. Većinom su standardizirani, premda se iz različitih razloga izvode i izvan standarda. Pored tijela s navojem vijak je obično opremljen glavom različita oblika. Glava vijka najčešće je šesterostrana prizma, ali može biti i četverokutna, poluokrugla, valjkasta s ravnim ili upuštenim križem, šesterokutom (takozvani imbus-vijak) ili zvijezdom, potom lećasta, krilna, narovašena, očna ili stožasta. Uglavnom ima glavu koja pruža mogućnost odvijanja ili zavijanja, uz pomoć odgovarajućeg alata kao na primjer odvijač) ili ključ za šesterokutne glave). Glava vijka je uglavnom veća od tijela vijka, da bi se vijak zaustavio kod zavijanja, ali i da prenosi silu na nosivoj površini. Tijelo vijka ima na sebi navoj, koji može biti puni navoj ili djelomični navoj. 

 

 

 

Unitrg d.o. poduzeće u privatnom vlasništvu, osnovano je 1994. godine u Zagrebu.

U ovim godinama rada stekli smo bogato radno iskustvo, održali visok nivo usluge i stalni napredak. Naša osnovna poslovna orijentacija je proizvodnja telekomunikacijske opreme te veleprodaja elektromaterijala i rasvjete.

Proučavajući potrebe tržišta i želje kupaca, u posljednjih nekoliko godina smo investirali u nove radne strojeve te proširili asortiman proizvodnjom novih linija proizvoda. Za kontinuirani napredak Unitrga je zaslužan tim visoko sposobnih, kvalificiranih i motiviranih ljudi. Smatramo da su kvalitetna i otvorena komunikacija unutar tvrtke, obrazovanje i usavršavanje vještina naših zaposlenika važan preduvjet poduzetničkog uspjeha i daljnjeg razvoja. Naši napori su uvijek usmjereni na razvitak partnerskih odnosa temeljenih na povjerenju, transparentnosti i odgovornosti.

 

 

Webshop INTERTRG.HR zbog svojih kvalitetnih proizvoda i odlične ocjene u poslovanju uvrštena je na ZLATNU LISTU 

Zlatna-lista.hr je popis na kojem su transparentno sa zlatnim, sivim i crnim znakovima (ikonicama) definirana pravila po kojima osobe, poslovni subjekti, gradovi i proizvodi mogu biti istaknuti na listi.

Zlatni znakovi pokazuju osobine ili karakteristike koje smatramo važnima da bi netko bio na ovoj listi.

Sivi znakovi pokazuju osobine ili karakteristike koje nažalost još uvijek imaju oni koji su na ovoj listi, no voljni su ih popraviti.

Crni znakovi pokazuju osobine ili karakteristike s kojima se ne može na ovu listu.

Osobe navedene na ovoj listi mogu se identificirati i zlatna-lista.hr karticom koja je označena i vremenom u kojem se osoba nalazi na listi.

Osobe  dobivaju Golden-list cetifikat označen vremenom u kojem su bile na ovoj listi. Certifikat mogu izvjesiti u svojim  prostorima .

Poslovni subjekti navedeni na ovoj listi mogu na svojim ulaznim vratima imati Zlatna-lista.hr naljepnicu koja je označena i vremenom u kojem je poslovni subjekt na listi. 
Poslovni subjekti navedeni na ovoj listi imaju pravo na svojim internet stranicama istaknuti zaštitni znak  Zlatna-lista.hr u vremenu u kojem su na listi. Link sa znaka vodi direktno na njihovo mjesto na ovoj listi. Poslovni subjekti dobivaju Golden-list certifikat označen vremenom u kojem su bili na ovoj listi. Certifikat mogu izvjesiti u svojim poslovnim prostorima. 

Gradovi dobivaju Golden-list cetifikat označen vremenom u kojem su bili na ovoj listi. Certifikat mogu izvjesiti u svojim službenim prostorima. 
Gradovi navedeni na ovoj listi imaju pravo na svojim internet stranicama istaknuti zaštitni znak  Zlatna-lista.hr u vremenu u kojem su na listi. Link sa znaka vodi direktno na njihovo mjesto na ovoj listi. 

Ne komentiramo zašto netko nije na Zlatnoj listi.

Divimo se osobinama onih koji su ovdje zapisani.

Linkovi

http://unitrg.hr/

http://www.bojler.hr/

http://www.grijalica.hr/

http://www.hladnjak.hr/

http://www.papir.hr/

http://www.kravata.hr/ 

http://www.tipla.hr/

http://www.vijak.hr/

http://www.kabel.hr/